• Bezorging binnen de hele eu
  • Klantvriendelijke service
  • De beste kwaliteit tegen mooie prijzen
Betaalmogelijkheden

No Mercy Bacterial 200 ML

€ 35,00
Met deze verpakking bacterial bent u in het bezit gekomen micro-organismen in poeder vorm. Eenmaal toegevoegd aan water zullen er binnen 24 uur miljarden nitrificerende bacteriën ontstaan. Nitrificerende bacteriën spelen een hoofdrol bij het afbreken van organische bestanddelen. Naast enzymen en schimmels zorgen deze bacteriën ervoor dat organisch afval wordt omgezet in opneembare voedingsstoffen voor de planten.
Om zo snel mogelijk de perfecte leef omstandigheden te verkrijgen in de potten van uw planten hebben we biologisch, goed en snelwerkend product ontwikkeld.
De planten verdienen tenslotte een goede start om zich goed te kunnen ontwikkelen.
Minderspoelen doordat er minder afvalstoffen (vergif) in de potten blijft hangen is een groot voordeel met bacterial.

Toepassing hydro systemen:
Eén tot twee theelepeltjes bacterial direct in het vat. Overdosering is niet bezwaarlijk.
Na 20 tot 24 uur zullen zich miljarden bacteriën gevormd hebben.
Ook het regulier voedingspatroon kan gewoon op schema blijven.
Let wel goed op dat je filter van je vat ook fungeert als je de bacterie in het vat mengt. Je slabs doorspoelen voordat je de kweek aanvangt doe je natuurlijk ook met bacterial. Een goede biotoop in je slabs creëren, voordat de planten erop komen, is een voorwaarde om uiteindelijk een gezond gewas te kweken.
Gebruik bacterial met regelmaat om zorg te dragen dat er genoeg bacteriën in je groeimedium aanwezig zijn. Gebruik van Fungicide zal de werking van de bacterie erg benadelen.

Toepassing bio systemen:
Aan het groeimedium waarmee je begint kun je op allerlei manieren een dosis bacterial toevoegen. Gewoon met het bevloeiingswater meegeven is een geijkte., doeltreffende en misschien wel de meest makkelijke manier. Zet liefst 24 uur voordat je water geeft een emmer water klaar op kamertemperatuur (PH tussen 6.2 - 7) Een tot twee theelepeltjes bacterial is genoeg om snel miljarden bacteriën te doen laten ontstaan. Geef je planten zeker 2 x per week bacterial om zorg te dragen voor een goede biotoop, en je planten kunnen zich beschermen tegen allerlei ziektes, schimmels en ongedierte.

Biologisch kweken vraagt om Bacterial!