• Bezorging binnen de hele eu
  • Klantvriendelijke service
  • De beste kwaliteit tegen mooie prijzen
Betaalmogelijkheden

Organisch-Minerale Microgranulaat voedingen

TKA microgranulaat voedingen zijn samengesteld uit hoogwaardige minerale en organische grondstoffen. De gebruikte meststoffen worden vooral geselecteerd op kwaliteit en op de mate van opneembaarheid. De organische componenten hebben een hoge mate van opneembaarheid, zijn sterk mobiel en zorgen in grote mate voor een kwalitatief goed eindproduct. De minerale componenten zorgen voor een sterke ontwikkeling van de bloem en/of vrucht. Het uiteindelijke resultaat is een kwalitatief en kwantitatief hoogwaardig eindproduct.

Eigenschappen:
De voedingen zijn sterk geconcentreerd (1:3000) en behoeven slechts één maal per week meegegeven te worden. Ze bevatten in specifieke verhoudingen de hoofdmeststoffen stikstof (N), fosfor (P) en kalium (K). Daarnaast bevatten zij alle essentiële micro-elementen, in het bijzonder zijn ijzer en zink gechelateerd voor ruime pH marges. Ook zijn bodembevorderende hulpstoffen toegevoegd zoals fulvine-, humus- en citroenzuren. De meststoffen zijn niet gewas specifiek en kunnen worden toegepast in sier- en consumptieteelten.

Toepassing:
Er zijn vier verschillende voedingen, voor elke fase in de cyclus één. Wortel- en groeiontwikkeling, groeifase, bloeifase en eindbloeifase. De duur van elke fase is afhankelijk van het type gewas. De voeding kan gebruikt worden voor het kweken op aarde en op cocos. De voedingen één maal per week meegeven. Met 100 gram 300 liter voeding aanmaken (1:3000). De ideale pH-waarde ligt tussen de 6 en 6,5. Het is niet nodig om Ec metingen te verrichten. Voor het aanmaken van meer dan 1 kg bevelen wij aan eerst een oplossing te maken in een (ruime) hoeveelheid water.