• Bezorging binnen de hele eu
  • Klantvriendelijke service
  • De beste kwaliteit tegen mooie prijzen
Betaalmogelijkheden

U bevindt zich hier:

Meters


Meten is belangrijk onderdeel tijdens uw oogst , om het exact te kunnen meten heeft u professionee apparatuur nodig. Hobbygrow heeft diverse merken en soorten ph  en ec meters en de bij behorende ijkvloeistoffen en schoonmaakmiddelen.

Voor een goede ontwikkeling van de planten is het niet voldoende om de planten enkel regelmatig van water, meststoffen en voldoende licht te voorzien. Alle groeifactoren dienen in een, voor de plant, juiste verhouding aanwezig te zijn. De goedkope Hobbygrow testers helpen u bij het creëren van de juiste omstandigheden voor uw planten.

Behalve temperatuur en luchtvochtigheid, is een goede bodemgesteldheid uitermate belangrijk. Een goede bodem houdt onder andere in dat er een juiste verhouding tussen organische en anorganische bodemstoffen is. Hierdoor kan zich een sterk het wortelstelsel ontwikkelen, wat weer een sterke en gezonde plant tot gevolg heeft. Met de Hobbygrow EC-meters krijgt u een goed inzicht in deze verhouding.
Verschillende typen planten stellen verschillende eisen aan de zuurgraad van de bodem. Met onze professionele testers kunt u de voor uw planten gewenste zuurgraad perfect regelen.

Als u het beste met uw planten voor heeft, zorgt u dat onze meters en testers in uw basis uitrusting aanwezig zijn. Als u zorgt voor gezonde en optimale groeiomstandigheden, zorgen uw planten voor de rest.